Entrada Sortida Adults Nens Codi promocional Al nostre web, millor preu garantit
Inici > Vilar Rural Arnes
VILAR RURAL D'ARNES**** COM ARRIBAR Allotjament rural Catalunya
Hotel**** de 95 habitacions (dobles, triples, quàdruples, comunicades per a famílies i Suite), totes exteriors amb: bany complet amb dutxa o banyera, assecador de cabells, TV amb connexió via satèl·lit, telèfon, connexió WiFi gratuïta, calefacció i aire condicionat.


El Vilar Rural d'Arnes, a la Terra Alta, és un allotjament de turisme rural a prop del Delta de l’Ebre, al sud de Catalunya, a un pas de València. Arnes és un poble declarat d'interès cultural i disposa d’un paratge natural caracteritzat pels camps d'oliveres i de vinyes. L’allotjament rural està situat al costat del Parc Natural dels Ports de Beseit i de la Via Verda, un atractiu recorregut per l'antiga via del tren. També destaquen els espais naturals del Matarranya i del Delta de l'Ebre.

A l'entrada del Vilar trobem la recepció, punt d'acollida i d'informació de totes les activitats del Vilar, que està davant de la majestuosa plaça del Vilar, nucli central del poble.

Conegueu les nostres instal·lacions: petita granja amb animals, l’hort del Vilar i l’estany amb ànecs; restaurant amb servei de bufet i show cooking, bar i cafeteria; piscina descoberta per infants; piscina per adults (coberta i climatitzada segons temporada); zona wellness (sauna, jacuzzi i tractaments de bellesa amb prèvia reserva); àmplies zones enjardinades, àrea infantil, mirador, pàrquing, sala de jocs, botiga, sala de lectura, WiFi gratuït, sala d’audiovisuals, espais adequats pera persones amb mobilitat reduïda; sales de reunions, banquets i celebracions.
 

Allotjament rural Catalunya
Ofertes

Calçotada inclosa!

Des de 292,50 €

2 nits, 2 adults + 1 nen, Pensió Completa i activitats. Disponible caps de setmana de Març

Dia del Pare

Desde 229,32 €

2 nits, 2 adults + 1 nen, en Allotjament i Esmorzar. Del 13 al 15 de Març

Especial Setmana de Falles

Des de 229,32 €

2 nits, 2 adults + 1 nen, Esmorzar inclós+activitats. Del 13 al 22 Març

Oferta Pre-Setmana Santa

Des de 210,60 €

2 nits, 2 adults + 1 nen, Esmorzar inclós+activitats. Del 27 Març al 1 de Abril

Especial Setmana Santa

Des de 418,96 €

3 nits, 2 adults + 1 nen, en Allotjament i Esmorzar. Del 1 al 6 de Abril